top of page
Psychotherapie Sessie

Individuele trajecten

De druk van het allerdaagse leven en de verwachtingen die daarbij komen, geven vaak zoveel belasting  waardoor veel mensen verstrikt raken in allerlei problemen. Wanneer je niet goed weet hoe je hiermee   om moet gaan kunnen mensen te maken krijgen met geestelijke klachten en ziekten die zich niet zomaar vanzelf oplossen.

Klachten zoals depressie, borderline en burn-out zijn   actuele thema’s die we dagelijks horen en niet meer weg te denken zijn in een zo turbolente maatschappij waarin we heden ten dage leven. De paniek en angst die bij zovelen toeslaat lijkt maar heviger en heviger te worden. Wanneer je eenmaal terecht bent gekomen in een vicieuze cirkel waarin angst, pijn en verdriet je domineren, lijkt de put alleen maar nog dieper te worden. Je ware identiteit is jou als het ware totaal ontnomen oftewel niet meer zichtbaar.           

Misschien vraagt u zich af, ‘Is dit iets voor mij’?

Het antwoord daarop is: Waarlijk Vrij is voor iedereen! Jong en oud, voor beginners, voor leiders, voor tieners en voor volwassenen.

 Feit is: Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een bres welke ons leven probeert te beschadigen. Misschien zit u nu in een seizoen waarin u op de bergtop wandelt, misschien zit u in een dal welke uitzichtloos is. Waarlijk Vrij is er voor U.  Houdt onze website en facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Waarlijk Vrij.

bottom of page