top of page

Manieren om te helpen

Jij kunt ook een verschil maken

Doe een gift

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe een gift en profiteer van deze ongelooflijke kans om je steun te bieden. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze zaak en alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

Debit Card

Werk met ons samen

Onze organisatie waardeert de vrijgevigheid en betrokkenheid van mensen zoals jij, met elke bijdrage die je doet wordt Stichting Waarlijk Vrij een nog beter/betere Non-profit organisatie dan het al is. We willen je voorzien van de juiste informatie over ondersteuning die je kunt bieden, dus aarzel niet om contact op te nemen met al je vragen.

Two Men Shaking Hands

Doneer je tijd

Dit is een van de eenvoudigste manieren om ons te helpen. Wij geloven dat de beste manier om onze initiatieven succesvol te laten zijn, is dat de gemeenschap actief meedoet. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan het geweldige werk dat we doen bij Stichting Waarlijk Vrij. Neem vandaag nog contact met ons op over hoe "Doneer je tijd" in zijn werk gaat.

Contact
PHOTO-2019-03-16-19-05-38.jpg
bottom of page